Werk plek

Start from $9.99/night

Description

Als stagiaire/vrijwilliger kan je bij ons een werk/stage plek bij ons boeken.

Dan zal je mee werken op onze ranch.  Voor meer informatie hier over verwijzen wij u naar internship

Onze accommodatie op de ranch licht op een rustig plekje midden in de natuur en binnen 10 minuten rijden van het centrum.

De woonkamer heeft een open keuken die men zal delen met de andere bewoners van de accommodatie. De woonkamer is ingericht met twee zitbanken en een salontafel. De keuken is volledig ingericht met koelkast en 5 pits gasfornuis. Op de overdekte porch staat een eettafel. In de tuin, kan je ook heerlijk zitten en er staat een barbecue.

Gasten Toegang
De accommodatie is een vakantiewoning met eigen opgang en een mooie tuin, parkeerplaats, porch. Je hebt dus volop privacy en een eigen ingang. Je krijgt je een bed in een van onze slaapkamers, die je deelt met mede bewoners, met privé douche en wc.
Interactie met Gasten
Wij wonen zelf ook op de ranch en als er problemen of vragen zijn kun je ons gemakkelijk bereiken. We kunnen je op komen halen van het vliegveld en ook weer wegbrengen.
De Buurt
Het huis is gelegen in Kunuku Warahama, een zand weg van de Kaminda Sorobon.  De afstand naar het strand en winkels is slechts een paar minuten met de auto en ook het centrum van Kralendijk en de duikscholen zijn binnen een paar minuten te bereiken.
Vervoersmogelijkheden

Op Bonaire is geen openbaar vervoer. We raden je aan een auto te huren. We kunnen je doorverwijzen naar een autoverhuurbedrijf. Het is ook mogelijk om een scooter te huren. Ook daarvoor kunnen we je doorverwijzen.

Dingen Waar Je Op Moet Letten

De prijs is incl. wifi, stroom op zonnepanelen en water, bij normaal gebruik. Water is op Bonaire erg duur. Bij onevenredig veel waterverbruik wordt de meerkosten doorberekend en afgerekend aan het einde van het verblijf. De ranch bevind zich op het terrein van onze Ranch waar door de week S middags spelende kinderen aanwezig zijn ivm de paardrijlessen.

De woning is een Basic woning denk maar meer aan het luxe camping idee ipv mooi lux afgewerkte woning. Men moet echt een dieren liefhebber zijn, er is een huiskat aanwezig, de woning bevind zich op het terrein met loslopende schapen en geiten.

De woning wordt gedeeld met andere mede huurders bv stagiaires van de leeftijd 18/26 jaar. Er wordt flink gewerkt op de ranch dus hier en daar liggen nog wat bouwmaterialen in de tuin.

Kortom, verwacht geen luxe maar gewoon een gezellige, voordelige plek om te verblijven!

Huisregels

In het huis mag niet gerookt worden. Het vakantiehuis staat in bij ons op de ranch bij alle dieren. Je hebt dus ook buren. Wij verwachten dat je na 22.00 uur geen harde muziek draait en geen herrie maakt. Het houden van feesten met een grote groep mensen of in de tuin is niet toegestaan.

kamer links                      kamer rechts                    badkamer rechts                          huiskamer                          keuken

Minimale reservering 30 Dagen op basis van Logies, prijs is incl water, elektra, gas, transfer luchthaven.
Inclusief $ 5,50 toeristen belasting, Exclusief Stinapa Penning $ 25,–