Vrijwilligers werk/ Stage

Description

Op onze ranch is het mogelijk om jouw stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen. Wij zijn S-BB (100409295) gecertificeerd voor de voor verschillende opleidingen voor de paardenhouderij en/of dierenverzorger.

Op onze ranch hebben we ong 100 dieren, zoals een koe, schapen, geiten, kippen, eenden, varkens, pauw, konijnen, schildpadden, honden, katten en 13 paarden, die allemaal hun verzorging en aandacht nodig hebben.

Wij verzorgen buiten ritten (trails) voor toeristen waar we gaan zwemmen met de paarden in de zee. Daarnaast hebben wij een kinderboerderij en geven paardrijlessen.

Taken bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de paarden/andere dieren.

Zoals; voeren, weter geven, mesten van de weides en stallen, kleine klusjes, trainen van de (jonge) paarden, assisteren bij de lessen en de buitenritten. Bij voldoende ervaring zelfstandig leiden van de trails.

Afhankelijk van je stage opdracht vanuit school wordt er hiervoor ook nog tijd vrijgegeven om hier aan te werken.

Bij ons leer je op je eigen benen te staan en het ranch leven met verschillende dieren in een andere cultuur en omgeving.

Een ervaring om nooit meer te vergeten!


Wat vragen wij van je:

Je bent tussen de 18 en 50 jaar oud (Fit & in goede gezondheid).


Je kunt ons minimaal 6 weken komen helpen, omdat het tijd kost je in te werken en om de ezels aan jou te laten wennen.


Je bent bereid om 4 dagen per week mee te helpen, van 07.00 tot 16.30 uur.

Je bent een niet-roker, niet alleen vanwege brandgevaar in ons park, maar ook voor het welzijn van onze andere medewerkers.

Je betaalt zelf je reiskosten naar Bonaire, de toeristen tax $ 75,-, je verzekeringen, stinapa pas min $ 25 zoadat je mag zwemmen met de paarden bij Lac Cai. Helaas hebben wij vanaf 2023 geen huisvesting meer voor stagaires/vrijwilligers dus dit zal je zelf moeten regelen.

Je spreekt Engels, zodat je ook onze niet-Nederlandstalige bezoekers te woord kunt staan.

Heb je passie voor natural horsemanship, kinderen en buitenrijden? Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken, maar om soms ook te relaxen van de Bonariaanse zon?

Meld je dan aan.