Tussenjaar

Je zit in een “tussen jaar” en wil graag even er tussen uit?
Stagiaire 
Als stagiaire kan je op onze ranch kan je je goed ontwikkelen tot allround vak vrouw.
Vrijwilligers
Je bent ” in between jobs of school” of door omstandigheden (even) niet in het arbeidsproces. Dus je bent even toe aan aan break.Bij Horse Ranch Bonaire kan je voortaan terecht als student om een geweldige werkervaring op te doen op onze ranch.Onze ranch heeft niet alleen paarden, maar ook geiten, schapen, hangbuikzwijnen, ezels en een koe.
Als student kan je bij Horse Ranch Bonaire het hele jaar door terecht op onze ranch.

Het  is een unieke mogelijkheid om werkervaring op te doen in het buitenland, binnen een compleet andere cultuur. Een internationale werkervaring is een waardevolle aanvulling op je cv en biedt je een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.

Je kunt op ieder moment van het jaar beginnen bij Horse Ranch Bonaire. Er geldt een minimale periode van 4 weken met het maximum van 3 maanden.

Omdat het wonen in onze accommodatie en het begeleiding van de studenten extra zorg en kosten met zich mee brengt vragen wij een vergoeding van  8 euro per dag, het verblijf moet minimaal een maand zijn.


Inbegrepen in deze prijs is:

Begeleiding van je werkplek
Transfer Luchthaven
Verblijf in ons knusse accommodatie op basis van een gedeelde kamer met douche en wc
Wifi
Gas voor koken
Electra
Koelkast
Water, wat je ook kunt drinken
Deelname aan de Trail Ride & Swim!

Wat niet inbegrepen is je vliegticket, reisverzekering, eten en drinken, stinapa penning zodat je overal op Bonaire mag zwemmen (25$)

Natuurlijk moet je een goede reisverzekering hebben tijdens je verblijf hier op Bonaire die een goede dekking biedt tijdens al jouw activiteiten hier op Bonaire, deze moet je zelf regelen bijvoorbeeld een IPS verzekering.

Wat kan je verwachten van ons tijdens je verblijf:
Je zal compleet mee draaien op de ranch en alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren die hier bij horen.

De belangrijkste taken zijn assisteren bij;
bij het voeren
verzorgen van alle andere dieren die op de ranch aanwezig zijn
verzorgen van de paarden
stallen en weide uitmesten
meehelpen bij onderhoud terrein en ranch

Voor een volledig overzicht van de werkzaamheden en opleidingen die wij oa begeleiden verwijzen wij je naar de pagina Overzicht werkprocessen om je een indruk te geven wat voor werkzaamheden er zijn op onze ranch.

Als je in het bezit bent van een rijbewijs kan je een scooter huren (250 $ pm) hier op Bonaire, of je kan een fiets huren.

Wat verwachten wij van jou:

Dat je minimaal 5 dagen inclusief een dag in het weekeind mee werkt op onze ranch. Affiniteit met kinderen, dieren en vooral paarden. Enthousiasme en betrokkenheid!

Als je na het lezen van bovenstaande nog interesse hebt dan kan je je werkplek reserveren

Contact info
kaminda warahama 40 tera cora bonaire
00599 786 2094 / 770 2094
info@horseranchbonaire.com